ГОРЕЩО! Семейните тайни на Гинка Върбакова излязоха наяве! Ето какъв е бил първия им бизнес със съпруга ѝ

КАКА ГИНКА

Мистерията около Гинка Върбакова, която е новият кандидат-собственик на енергоразпределителното дружество ЧЕЗ, започва да се разплита. Оказва се, че скандалната бизнес дама е завършила педагогика в Югозападния университет в Благоевград и би следвало да преподава на деца, а не да се занимава с енергетика.

Мъжът ѝ Славчо, който се смята за двигател на сделката и империята им от фирми, получил диплома за математик от същия ВУЗ. Техният състудент, близък приятел и дългогодишен адвокат Иво Лулчев разказва, че двамата се запознали, харесали и оженили още като студенти. Той опровергава слуховете, че Върбакови живеели в Пазарджик, и разкрива, че още преди години продали всичките си имоти там и се преместили в София. Гинка и Славчо имали двама синове – 17-годишният Слави и по-малкият Иван – единият кръстен на татко си, а другият – на дядото по бащина линия.

В родното село на Гинкиния мъж цялото семейство станали гордостта на населеното място буквално за една нощ. Славчо е родом от пазарджишкото село Симеоновец, където до ден днешен в голяма къща с високи дувари живеели неговите родители. Според съселяните им били обикновени, но образовани хора, които навремето си изкарвали хляба като строителни техници. Още в студентските си години съпругът на Гинка проявил бизнес нюх и заедно с татко си Иван засадили плантации с арпаджик – традиционен поминък на областта, от който си докарвали допълнителни доходи. В селото Славчо бил най-уважаваният мъж, защото преди години дал пари за издигането на 15-метров кръст, който се превърнал в туристическа атракция.

Неговата сестра Малина, която участва в част от многобройните фирми на фамилията, също била на почит в родния край. Бабите и дядовците от Симеоновец споделят, че идвала по-често там и винаги им оказвала помощ. В момента Малина била в майчинство, защото наскоро родила за трети път. Семейството на митичната Гинка, която по баща носи фамилията Пайтакова, било доста по-обикновено. Нейният татко е най-изявеният член на родата, който е бивш спортист и настоящ треньор по баскетбол. Дядо Никола бил много разтропан и винаги намирал финансиране за тима си, но това не е изненадващо, предвид факта, че щерка му е милионерка и има контакти на високо ниво, предаде ПИК.

Майката на Гинка – Петранка, преди била обикновено работничка, а днес задълженията ѝ се свеждали до това да върти домакинството. Любопитен факт е, че Гинка има и сестра, която е абсолютна нейна двойничка, макар да не са близначки. Теодора също участва в бизнеса на Върбакови, а преди години се е снимала за телевизията, за да рекламира своя букмейкърски пункт в столицата. Тя е по-голямата от двете и била магистър инженер. Захванала се със спортни залози, защото преди се развивала в спорта, а в момента поддържала дух на тенис корта.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории