Ненужен в Левски надъха „сините“ след загубата от вечния съперник: Останете силни!

Левски Тренировка

Халфът на Левски Нелуц Рошу, чиито дни на „Герена“ по всичко изглежда са преброени, се опита да надъха своите съотборници и феновете след болезненото поражение с 0:1 от ЦСКА.

Румънецът публикува в социалната мрежа Инстаграм своя снимка с екипа на 26-кратния шампиона на България, под която е сложил хаштагове: „Левски“, „Бъдете позитивни“, „Останете силни“, „Левски шампион“.

Както е известно, Рошу не попада в плановете на Делио Роси, като дори не намира място в групата на сините за мачовете от първенството. Почти сигурно той ще си тръгне от „Георги Аспарухов“ през лятото. По време на зимната пауза сините пробваха да го пратят под наем. До сделка с румънския Динамо Букурещ обаче не се стигна. След това полузащитникът отказа да бъде преотстъпен на друг български тим.

Рошу пристигна на „Герена“ преди началото на сезон 2017/18. За правата му Левски плати 100 хиляди евро на румънския шампион Виторул. Той бе титуляр при Николай Митов, но след това Делио Роси го задраска. Така от началото на кампанията Нелуц има само 6 мача с Левски – 4 за първенство и 2 в евротурнирите.