Страшен скандал! Доказана родна дизайнерка унизи Есил Дюран публично! Евгения Борисова обвини поп-фолк певицата, че краде…….. (СНИМКИ)

Есил Дюран

Есил Дюран, която в последните години се вживява повече като дизайнерка отколкото като чалга певица, сериозно сгази лука, след като я изловихме откъде черпи идеи за новите си колекции.

Доказалата се през годините дизайнера Евгения Борисова публикува любопитен статус, с който изказа професионалната си обида от действията на нейна колежка.

Ето какво гласеше той:

Виждам имитационни модели, приличащи на моите от миналата година с евтин материал от жълти пайети и ми стана доста обидно. Да! Живеем в свободна Европа и можеш да се инспирираш от всеки в целия свят, но може ли поне да не сме от една и съща държава! 
Нямам нищо против това, че намират за печелившо да съсипваш идеята на някой с евтина интерпретация, но наистина усещането е доста неприятно, когато някой развали идеята ти по този начин.

На мен са се обаждали клиенти с молба да им изработя рокля, която е направена от български колега – не от мен и категорично съм отказвала да пресъздавам труда му. Наранява дизайнерското ми его и не ми доставя удоволствие подобна поръчка.
Не бих споменала името й, за да се въздържа от излишни спекулации, просто я моля ако разпознае себе си в тези редове да се замисли до колко е достойна постъпката и
.“

След кратка справка HotArena установи доста прилики между новата колекция на изживяващата се като дизайнера чалга певица Есил Дюран и старата на Евгения Борисова, която тя визира в поста си. Опитахме се да съберем основната идея, която създателката на Star Dust Fashion е създала миналата година и реализирана по друг начин през призмата на Есил. Кадрите може да видите в галерията по-долу.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.