Гръмна жесток скандал! Депутат от БСП обиди българите: А вий… вий сте идиоти!

таско ерменков
Скандалният червен депутат Таско Ерменков е на път да вкара България в международен скандал. Преди минути народният представител от БСП излезе с обиден пост в личния си профил във фейсбук.
„Крим гласува за президент на Русия. Обидени от анексията на Русия над 90% там от гласувалите са за Путин. Ало, САЩ, ФРГ, Франция, ЕС в края на краищата – чухте ли гласа на хората в Крим? Всъщност това е без значение. Чули или не – Крим каза своята тежка дума, а Вие, както го беше казал Христо Ботев, „…а вий… вий сте идиоти!“.

За да не излиза обидата от негово име, Таско е сложил като щит пред себе си великия български поет и революционер Христо Ботев. Това, обаче няма как да скрие обидата, която нанесе на Америка, държавите от Европейския съюз и на България като част от европейското семейство.

До този момент Ерменков не е внесъл нито един законопроект, който да улесни живота на нашите сънародници. За сметка на това единственото, с което се занимава в пленарната зала, е да прави скандал след скандал.

И докато циничното му отношение към политическите му противници е в резултат на партийните ежби, то това към страната ни и нейните партньори е проява на скандално безочие!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.