Вежди Рашидов бесен: 20-годишните вместо да снимат и „спасяват“ София, да хванат по една лопата…

Вежди Рашидов

Един ден почва да пада една капка в Ларгото. И едни 20-годишни младежи вместо да вземат по една лопата, цял ден снимат и „спасяват“ София. Това заяви в ефира на Bulgaria ON Air артистът и депутат Вежди Рашидов.

Относно непрестанното говорене за средствата които са инвестирани, той заяви: „Хубаво е, че нещата постъпват в мрежата, но социалните мрежи не носят друга отговорност освен да има шум. Всяка държава е изградена върху своите правила. Отивате вие, млади, хубави хора в Културно министерство, подавате заявление за достъп до информация и виждате, че всяка стотинка и фактура са в папките на обекта. Всички са от Евросъвета, който е одобрил работата. Има вътрешни и външни одити, сезирани са многократно прокуратура, конфликт на интереси… да не ви казвам през какво съм преминал“.

„Обелили са се пет плочи, което е нормално! И у нас като си правих къщата, слабите места се показаха, и ги оправихме! Какво за 17-те милиона – има фактуриране. Това са около 10 дка площ. За всяка стотинка отидете в министерството и, ако видите нередности, давайте ме на прокурор! Аз съм правил Ларгото и не се срамувам – много хора не са правили нищо“, добави Рашидов.

„Плюещи винаги ще има, безплодните дървета никой не ги брули. Проверявате и, ако видите нередност, вкарвате един министър в затвора. Трябва да се спре негатива, той обижда много хора, не мен. Аз съм емоционален – резултатът е една болест – аз съм я получил от емоциите. Един творец, ако не е емоционален, махайте го като творец“, допълни депутатът.

„Възродителният процес така или иначе влиза в историята, защото се е случил и е факт. Това е неприятна човешка драма. Не приемем обаче претенции да имат бивши ченгета, които съдействаха в процеса. Много хора като доносници и ченгета участваха – това ми е нехигиенично, както и Ларгото. Нищо да не се прави, а само да се говори“, каза още Рашидов.

„Бойко Борисов е от смислени политици през последните 10 години. Всичко, което опитваха да внушат за Бойко, не е истина. С него се работи много спокойно. Той винаги е за идеите. Бойко е много добър държавник. Ако днес българите спят спокойно две години, това е защото той води една дипломация, която е полезна за съня на българите“, заключи той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории