Само в 7DniSofia.bg

Ексклузивно! Жена съди Столичната полиция! Защо поиска оставката на директора комисар Ивайло Иванов?

Полиция
В събота следобед при нас постъпи сигнал на гражданка за системни нарушения на закона при изпълнение функциите на Комисар Ивайло Иванов , Директор на столичното СДВР, информира медия мониторинг.

По закон Иванов има задължително приемно време за граждани всяка сряда от 15:00 до 17:00 часа, което е законово изискване за поста му не само не спазвал, но системно отказвал какъвто и да било достъп на граждани до среща с него. Секретарката му се държала арогантно агресивно и буквално просташки с хората.

Жертва на полицейски тормоз държана 6 часа незаконно в СДВР със съставен незаконен и противокоституционен АКТ от служители на СДВР потърсила 10 минутна среща за разговор с Ивайло Иванов преди да подаде жалба, за да съди институцията. Достъп до кабинета на директора й бил отказан, както на 7.03.2018 в приемния му ден, защото по данни от секретарката бил отишъл на протест пред Народното събрание, както и на следващия му приемен ден в приемно време 14.03.2017г. На жертвата на полицейски тормоз и вендета било обяснено, че независимо че са нарушени човешките й права не може да си запише час за приемен ден и нямало да я приемат просто в законово установеното приемно време, защото така искат и това е.

Жертвата на полицейски тормоз възнамерява да съди СДВР за морални щети и причинени финансови загуби в особено големи размери от незаконната вендета над нея.Остава въпросът докъде ще стигнем ако директорът на СДВР (Столична Дирекция на Вътрешните Работи) Комисар Ивайло Иванов не спазва закона, задълженията и функциите му поверени му от гражданите по закон, а СДВР буквално се гаври със същите тези граждани задържайки незаконно, заплашвайки със затвор и задържане и пишейки ми неоснователни и незаконни актове като форма на поръчков психически тормоз и вендета.

Гражданката апелира за незабавно уволнение на директора щом не му е възможно да изпълнява законовите си функциите и предупреждава, че смята да съди институцията за причинените й щети в троен размер.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.