Жорж Ганчев избухна в национален ефир: Бойко Борисов сам се ревнува, молил ме е да кажа добри думи за него!

Жорж Ганчев
Президентът Румен Радев е един щастлив човек. Ние с Кольо Парамов му дадохме нашите гласове за човек с доказана биография. Трябва да му се поклоним на този човек. Никой не ми се обади да ми благодари. Това каза Жорж Ганчев по БТВ.

Посланието на президентът с коремното възлизане е: Здрав съм, искам да работя и не можете да се конкурирате с мен. Щях да бъда президент през 91-ва, ако имаше нормална държава. Държавният мъж е много умен и жената до него е много свястна. Ние сме велик народ с велик ген. Разликата между президента и военния министър физически е от небето до земята. Ние в момента сме в бутафорна република.

Премиерът Бойко Борисов е човек, който е способен да бъде нужен на България. Не може един човек да бъде всичко-изтънчени маниери, и т. н., но той се учи в движение и успява. Той дава добър пример за мъжкарство. Но сам се ревнува. Викал ме е в кабинета си като кмет, да ме моли да кажа благи думи за него.

Доналд Тръмп е много странна птица. С него трябва да се говори с уважение. Той банкрутира 4 пъти. Американският пиар е най-евтината драма на Земята. Вече не хваща дикиш.

Путин е човек на народа, трениран. Говори три западни езика. Спортува непрестанно, добър рибар. Той свири на пиано. Имаше достойнството да се разведе официално. Каза: Аз съм отдаден на Русия. Консолидира хората, които искат да робят за Русия.

Моите движения на света са докоснали най-важните хора на планетата

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *