8 коли блокираха автобус на Левски на магистрала „Тракия“, от там изскочиха 30-ина души и стана страшно (Шокиращи подробности)

7 Dni Sofia18.03.2018
Левски ЦСКА (46)

Неизвестни вандали блокираха и изпотрошиха автобус с фенове на „Левски“ от Панагюрище на магистрала “ Тракия“, съобщи за „24 часа“ журналистът Томи Наплатанов, който е пътувал в автобуса. Инцидентът е станал между Ихтиман и Вакарел преди около час.“

Пътувахме към София за мача Левски – ЦСКА, когато автобуса беше блокиран от 7-8 автомобила и шофьора бе принуден да спре. От колите изскочиха около 30 човека и започнаха да хвърлят камъни. Изпотрошиха всички стъкла, а в автобуса имаше и деца. Аз също пътувах с 14-годишния си син. Беше страшно.“, разказа Наплатанов.

Пътуващите в автобуса фенове на синия отбор от Панагюрище са запазили самообладание и не са слезли да отговорят на агресията. Може би това е предотвратило много по-сериозен инцидент. След като изпотрошили автобуса вандалите се качили на колите си и изчезнали. Вече пристигнали в София с изпотрошения автобус, без стъкла, панагюрци се отправили към 5-то РПУ в столицата, където са дали показания.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.