Какво става в София!? Тази красавица изчезна мистериозно, но я търсят само близките й и още 18 000 във Фейсбук (ПОМОГНЕТЕ)

7 Dni Sofia17.03.2018
3

Млада жена изчезна мистериозно в София в четвъртък вечер. В последните две денонощия никой не я е виждал, нито пък има информация за нея, пише „24 часа“.

Последната информация за Ралица Николова е от охранителните камери на офиса, в който работи на бул. “Илиянско шосе” в столицата. Тръгва си в 17,30 ч. Последният разговор, който е провела по телефона си, е от метростанцията на бул. “Константин Величков” час по-късно. Родителите ѝ я обявили за издирване в Първо районно управление, а приятелите търсят информация за нея чрез фейсбук.

С колегите от службата жената споделила, че има проблеми с мъжа до нея, а на родителите си казала, че я тревожи нещо в работата.

Само за денонощие 18 хил. души са споделили поста на неин близък, с който обявява, че Ралица е безследно изчезнала и се издирва.

Майката и бащата на младата жена живеят в Пирдоп. Всеки, който е виждал Ралица или има каквато и да било информация за нея, може да се обади на тел. 112 или на мобилните телефони на близките ѝ – 0887718557 или 0888002382.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.