Само в 7DniSofia.bg

Горещо! Жорж Ганчев със скандален коментар за Радев: Дадох му 28 000 гласа, след това никой не ми благодари…

Румен Радев Президент (9)

Бившият политик и вечен шоумен Жорж Ганчев прекали с баданарката и хвалебствията си за спортните умения на родния държавен глава. В сутрешния блок на Би Ти Ви Жорж коментира нестандартните ситуации при големите политици и в частност последната демонстрация на президента Румен Радев на добра физическа форма.

 „Румен Радев е едно мъжко момче, трениран е за летец – заяви Жорж Ганчев. – Само с едно движение показа много. Той е щастлив човек, защото има кауза. Аз също, защото му помогнах. Горд съм, защото дойдоха в градската ми къща и поискаха преди изборите да го подкрепя. Дадох им 28 000 гласа за него. Казах им, че искам човек с лице, с фасон, мъжественост. Щастлив съм, че Радев е такъв. Той е умен мъж, а до него има свестна жена. След това обаче никой не ми благодари. Нито Корнелия, нито който и да е“.

Жорж Ганчев заяви още, че при нормална държава би трябвало той да стане президент на България още през 1991 година.

„Тогава дадох рамо на Петър Берон“, уточни Ганчев.

В типичния си стил Жорж Ганчев коментира и лидерите на САЩ и Русия.

„Доналд Тръмп наистина е странна птица – каза Ганчев. – Всичко обаче е най-елементарен Пи Ар. Тези номера обаче вече са прекалено елементарни и вече никой не им се хваща сериозно. Там Хилари Клинтън и съпругът й бяха пълен провал. Точният, народният човек бе Бърни Сандърс.

 

Барак Обама бе свястно момче. Той два пъти работи сериозно по социалните програми.

Иначе Тръмп е голям боец, въпреки че бърка под полите на хубавиците. Когато трябва да се свърши работа – той е човекът. Всички обаче са срещу него“.

За Владимир Путин Жорж Ганчев отбеляза, че той прави впечатление с това, че владее три езика.

„Наистина не може да се каже, че е елегантен, но свири на пиано, рибар е и имаше достойнството публично да обяви развода си. Похвално е, че не прави компромиси с олигарсите – ако не си плащат данъците в Русия, не получават подкрепа“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.