Политическият анализатор Антоанета Христова срази жестоко президента Радев и съветниците му…

Румен Радев Президент (4)

Румен Радев има проблем със съветниците си, обяви в предаването „Още от деня“ на БНТ политическият анализатор Антоанета Христова. Тя уточни, че президентът я е объркал с позицията си към руския патриарх. Но все пак успял да овладее в някаква степен напрежението.

Антоанета Христова и колегата й Иво Инджов скочиха един срещу друг в телевизионното студио за скандалите в държавата. „Оформя се една група, която активно и много предсрочно да иска предсрочно сваляне на правителството. Всички скандали се управляват относително. Бедността, нерешаването на проблема със сигурността, това, което се случва в малките населени места. Това са проблемите. А скандалите в държавата не предизвикват излизане на хората на улицата, защото звучат изкуствено“, каза Христова. Инджов опонира: „Предсрочни избори ще има до края на годината.  Минаваме от скандал през скандал.“

Патриотите сближиха позициите на двамата политолози. „Ако има предсрочно сваляне на кабинета, то ще дойде от Патриотите“, категоричен бе Инджов. Христова се съгласи, че ако има напрежение във властта, то ще дойде от Патриотите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.