Кръв на ключово кръстовище в София! Български автомобил удари сръбска кола между булевард „Дондуков“ и улица „Раковски“!

полиция

Катастрофа с кола с белградска регистрация стана тази сутрин на централното столично кръстовище между бул. „Дондуков“ и ул. „Раковски“, пише Дир.бг.

Пътният инцидент се е случил още около 6 часа тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на МВР след наше запитване. В 9,30 обаче двата автомобила – „Шкода Рапид“ с белградска регистрация и „Опел Астра“, все още бяха там – качени на тротоара, за да не пречат на движението.

По сръбската кола има следи от кръв, но не е ясно от кого са те. От Пътна полиция уточняват, че няма пострадали при инцидента. Собственикът на шкодата – сърбин, е във видимо добро състояние, но отказва да говори.

На мястото има и полицейска кола с двама униформени служители, които снемат обяснения от участниците в инцидента, но не дават информация.

От МВР пък заявиха, че не знаят как точно се е случила катастрофата. По всичко личи обаче, че опелът, чийто еърбег е отворен, е ударил шкодата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.