Юлиан Вергов вдигна ръце от дъщеря си! Какви ги надроби чаровната Али, та баща й и роднините се хванаха за главата?

Юлиан Вегов и дъщеря му Али

„Трева! Тези бонбони имат абсолютно същия вкус, като истинска трева са!“, изцепва се в клипче дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, видя „Галерия“.

По това време слабостта на татко е едва на 12 години, а изглежда не се притеснява да признае, че пуши трева и е експерт по вкуса й.

Във видеото, което Али е публикувала в канала си, тя споделя заедно със своя приятелка за експеримент с бонбони, наподобяващи реални вкусове. Пробите са забавни, до момента в който за публиката не става ясно, че малката чаровница не е от скромните момичета, възпитани порядъчно и в послушание.

Алена е достойна наследничка на Вергов, който неведнъж е признавал, че е бил хулиган в училище и дори е изключван заради непристойно поведение. Майката на девойката – Ирина, която от години е разделена с Юлиан, изобщо не й се месила и не правела забележки на Алена. Ето защо тя няма мярка и в езика си, често си служи с груби определения и ръси цинизми на килограм, което е ужасно впечатляващо за връстниците й, но не говори изобщо добре за нея.

Вергов пък отдавна й е изпуснал края и е вдигнал ръце, смятайки, че не може да контролира щерка си. Пред колегите си той признал, че трудно може да бъде авторитет в нейните очи, след като на годините й също не се е държал особено прилично.

Али е най-скандалното дете в творческите среди, дори стилът й на обличане не приляга на 15-годишна дама, каквато вече е.

Едно е сигурно – порасналото момиче е красавица, което може да й отвори врати по-нататък в живота. Тя обаче ще трябва да се постарае за маниерите си и да забрави тийнейджърските си изцепки, за да не губи ценно време за своето развитие.