Актрисата Латинка Петрова го закъсала жестоко със зрението! Няма да повярвате коя световна организация я спаси!

Латинка Петрова

С лещи за 6000 лв произведени от НАСА си върна зрението Латинка Петрова. Актрисата споделя, че е броила крупната сума за две революционни лещи, които са произведени от филиала в Швейцария, но й ги поставили в Пловдив.

Звездата от „Опасен чар” и „Адио, Рио” е получила гаранция от 80 години за лещите си. Идеята била на приятел на зет й, който й препоръчал новите лещи.

„Той ми препоръча и частната болница. Страхувах се, че има физическа болка от слагане на упойка в очите и доста се колебаех.

Но ме увериха, че няма да има такава. Направиха ми сложна процедура от изследвания на 4 апарата. Задават ти всички здравословни проблеми и ти изчисляват какво е най-добре да ти се направи.

Имах вътрешни пердета и едновременно късогледство и далекогледство. Докато си намеря сутрин очилата изпитвах жесток дискомфорт.
И често се оказвах седнала на тях” споделя още Лоти.

Операцията минала много бързо и отнела само 10 минути. Няколко часа след това, актрисата получила и вестник, който трябвало да прочете.

Актрисата е невероятно щастлива, че отново вижда нормално, като през детските си години. Но не минало и без ограничения.
„Първия месец не трябваше да се вдига тежко, от фурната да не вадя горещи неща, за да не ме лъха парата в лицето и 40 дни слагах антибиотични капки”, споделя тя.

Латинка е като преродена, тъй като сега вече няма проблеми с очите.

Преди не можех конец да вдяна, нито пък да видя човек. Хора ми се обиждаха по улиците, защото не ги поздравявам, а аз всъщност ги виждах само като силуети”, разказва още Латинка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *