Ексклузивно! Депутат Павел Шопов с гневен коментар: Турция е най-голямата опасност за България! За какво са всички тези срещи?

Тодор Шопов

Депутатът от “Атака” Павел Шопов скочи остро по повод думите на Ердоган от преди дни. Това стана по време на обсъждане за стратегията за националната сигурност. Шопов съзря непосредствена заплаха от страна на южната ни съседка. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, няколко пъти призова Шопов да се върне на темата, защото това нямало нищо общо с националната ни сигурност.

Атакистът обаче не се съгласи и продължи да громи Турция. По думите му нямало как да не се споменава Турция, която 140 години продължава да бъде бившата ни поробваща държава. “Не може да не се вземат шътащите из България хора на турското правителство, хора на МИТ и още други, които искали да налагат верските си стандарти”, заяви Шопов. Той допълни задъхано, че Турция е най-непосредствената опасност за България и днес сме можели да бъдем на мястото на Африн, както и на окупиран Кипър.

Шопов стигна още по-далеч, като определи срещата която премиера Бойко Борисов ще проведе на 26 март у нас турския президент Ердоган и евролидери, като дослук.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *