Жесток скандал разтърси “Капките”! Гери-Никол подивя – къса договора и напуска шоуто…

гери никол

Гери-Никол е най-проблемната участничка в „Като две капки вода“ – всички са вдигнали ръце от нея, научи пикантните подробности „Галерия“.

Поведението на прохождащата звезда е нетърпимо.

„Повече не мога да издържам, край – късам договора и напускам“, заплашила тя. От самия старт на шоуто певицата не успява да се справи с конкуренцията и непрекъснато е на нож не само с журито, но и с останалите си колеги. Първа си изпати Софи Маринова, която беше залята от злобата на Гери-Никол.

Похвалите за ромската перла разяриха младата „кралица“ и тя й вдигна скандал зад кулисите. Софи преглътна унижението и започна да страни от блондинката, която по всичко личи, че се евзела много на сериозно. Вместо да докаже умения на сцената обаче, каквито претендира, че има, тя се чуди какви капризи да върти на организаторите на риалити предаването.

„Ту млякото й горещо, ту пък друго нещо. Гери-Никол не харесва нито образите, в които я карат да се преобразява, нито оценката, която й дават впоследствие. Тя се държи като нахакано и невъзпитано хлапе, а тук се иска поне минимална дисциплина и характер!“, обсъждат я останалите изпълнители.

Последната изява на Гери-Никол като Тина Търнър беше на ниво, но тя беше в трепетно очакване от реакцията на Фънки. За да пресече евентуалната критика и от страх,

Гери-Никол реши да се подмазва и го целуна.

Очевидно не искаше повече да търпи унижения в ефир. Скандалната певица е твърдо решена да намери начин да се вдигне на по-достойно място в класацията. Явно е готова и с женски номера да превзема журито, а това никак не се нрави на другите дами в „Като две капки вода“.

Засега твърдата фаворитка е Русата Златка,

която успя да очарова всички с танци, усмивка и певчески способности. Гери-Никол й е вдигнала мерника и на нея, но още не смее да се заяжда очи в очи, защото плейметката едва ли ще й търпи номерата.

коментар

  • Мария

    15.03.2018 at 9:12

    Гери – Никол е най-безинтересна в шоуто, а и не пее толкова добре,колкото я превъзнасят и в танците е тромава.Така че все едно има ли я няма лия?!?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *