ИЗВЪНРЕДНО! Борисов изригна в парламента: Да се извади всичко за ЧЕЗ и да се занесе в прокуратурата!

Бойко Борисов (1)

Министерският съвет започва раздаването на концесии за плажовете. Преди началното на заседанието премиерът Борисов честити рождения ден на вицепремиера Валери Симеонов.

“Да честитим рождения ден на Валери Симеонов! Да е жив и здрав”, каза министър-председателят, а след това се обърна към вътрешния министър: “Радев, ти не си ли в парламента?”

Сле като получи отговор, Борисов коментира и създаването на анкетна комисия в парламента за ЧЕЗ. “Подкрепихме анкетната комисия за ЧЕЗ. Да се извади всичко през годините”, призова премиерът.

“Не сме пречили на никого, а сме искали ЕРП-тата да спазват законите. Изпращали сме проверки и на трите дружества, има наказания. ДКЕВР и прокуратурата са установявали нарушения. Нека всичко това се занесе в прокуратурата”, каза още министър-председателят.

“Нека в парламента всичко да стане ясно. От ръководството на ЧЕЗ разбрах, че единственият заподорзян, че няма нищо общо в сделката, съм аз, защото не ги харесвам”, негодува Борисов.

“Хубаво е, че я има тази комисия, за да се отработи и тази манипулация на обществото най-сетне да се премахне”, заключи той.

коментар

  • kjbui

    14.03.2018 at 10:44

    Простата тиква е в пълна паника

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *