Само в 7DniSofia.bg

Началникът на кабинета на Радев заби световен топмодел! Аферата започнала в…(Горещи СНИМКИ)

Иво Христов

Скандалният началник на кабинета на президента – Иво Христов, е сред малкото щастливи мъже в световен мащаб, успели да се докоснат лично до топмоделката Жизел Бюндхен. Съветникът на Румен Радев успял да се срещне с красавицата от бразилски произход в Америка през миналата 2017 г.

Журналистът и бившата приятелка на Леонардо ди Каприо били поканени на форум, провеждащ се в сградата на ООН в Ню Йорк по едно и също време. Иво веднага забелязал пристигането на знаменитостта и побързал да плени вниманието ѝ. Почти неизвестен факт за него е, че е почитател на любителската фотография, а всяко красиво лице предизвиквало у него професионален интерес. От дума на дума нашенецът успял да склони Жизел да му позира на няколко кадъра, които нямал търпение да обработи и качи в социалните мрежи. Приятелите му във „Фейсбук“ буквално изпаднали в истерия и започнали да се шегуват, че топмоделката е с поруменели бузи от симпатия към него, въпреки че снимките са черно-бели. На майтапите Христов не е реагирал вероятно за да не подразни съпругата си Галя Горанова, която също е журналист.

Освен професията общо било и хобито им. И двамата били запалени планинари и избирали наистина трудни маршрути, с които предизвиквали възможностите си. При едно от изкачванията им до връх Мальовица в Рила обаче едва оцелели живи. Тогава двамата поели по пътя на две млади момчета, които следвали, за да имат компания и по-голяма увереност. Впоследствие водачите им се оказали опитни алпинисти, които решили да цепят напряко през баирите и изобщо не се съобразявали с маркировката, предаде „Ретро“

„В един момент се озовахме по средата на склон под 50 градуса наклон, без възможност да се върнем назад, нито сили да продължим напред. Изпаднах в паника, мускулите ми блокираха, една грешна стъпка – и щях да полетя към езерото долу“, разказва от първо лице съпругата на президентския съветник за преломния момент. Тогава Иво успял да я извади полека от състоянието на ступор, в което изпаднала, и я върнал на себе си. През това време до тях се появило хижарско куче, което ги следвало километри наред още от началото на похода. Животното се оказало техен спасител, защото ги съпроводило по верния път към върха, спазвайки маркировката.