Само в 7DniSofia.bg

Ламбо изригна с коментар за Корнелия Нинова и патриарх Кирил: Предателите ме изненадаха…

Stefan Danailov <br /> Стефан Данаилов

„След 90-та година се навъртяха предателите, които много ме изненадаха. Това се преодоля. Днес разбирам, че съм бил много прав, тъй като не съм се опитвал да им върна предателството“, сподели артистът и депутат от левицата пред „България он ер“.

Той обясни, че след смъртта на съпругата си Мери е започнал да се замисля за евентуалните грехове, които може да е допуснал през живота си.

„Толкова ли съм греховен, за да изпитвам такива физически ужаси? Ако имам грях, то той е минимален. Не съм отнел права на човек, нито съм обиждал някого. Безгреховен едва ли има“, откровено каза той.

Акцентът в интервюто се прехвърли към политическия аспект на живота на Ламбо.

„Имам положително отношение към Корнелия Нинова, защото е активен борец, темпераментна, устойчива. Критикувам я за фризурата и емоционалността ѝ. Ние сме силна опозиция, колкото и другарят Цветан Цветанов да ни упреква“, посочи Данаилов пред Bulgaria ON AIR.

Според актьора скандалът около президента Румен Радев и руския патриарх Кирил се е разразил, тъй като духовникът е „нагазил малко по-дълбоко във водата“, каза още Данаилов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.