Водещ на “Господари на ефира” разкри жестока лична драма: Баща ми се отрече от мен заради това, което направих…

Господари на ефира

Водещият на „Господари на ефира“ Валентин Танев разкри, че след като са го приели във ВИТИЗ, баща му се е отказал от него. “Два пъти кандидатствах във ВИТИЗ, а те не ме приемаха по обективни причини, не съм бил много добре подготвен”, призна той в предаването „120 минути”.

“На третата година кандидатствах, вече бях втора година студент във ВМЕИ. Тогава, за да можеш да кандидатстваш в друго висше учебно заведение, трябва да имаш минимум успех 4 в заведението, което учиш. И аз за една седмица си взех всички изпити във ВМЕИ-то. Не спах една седмица, за да мога да ги взема и да отида да кандидатствам във ВИТИЗ, без да съобщя на родителите си. Съобщих им на 20-ия ден, когато бях сигурен, че съм приет”, допълни Танев.

„След като ме приеха във ВИТИЗ, баща ми се отказа от мен. Каза: Аз син повече нямам. Отказа да ми изпраща каквато и да било издръжка, а първите няколко месеца все още не можех да получавам стипендия, докато се уредят нещата документално”, спомня си актьорът. Нямах друга възможност и писах едно писмо на дядо ми, който в продължение на три-четири месеца ми изпращаше пари, допълни актьорът, който сега играе и в родната продукция „Скъпи наследници“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *