Само в 7DniSofia.bg

Този път чашата преля! Тото поиска нечувана сума от Мегз заради разкритието й, че е ром…

Мегз Тото

Йонислав Йотов, известен повече като Тото от „СкандаУ“, е твърдо решен да сложи Мегз на мястото й. Само преди два дни красавицата разкри, че рапърът бил от ромски произход. Миглена Каканашева не подозираше, че Тото крие произхода си и го изцепи, докато се извиняваше на феновете си за това, че се е поддала на поредната му провокация.

Приближени до Тото разказват, че той не можел да си намери място, след като Мегз отново успя да го изложи пред цяла България и е твърдо решен този път да си потърси правата в съда. Според него Каканашева е наясно, че той не искал да дава гласност на произхода си, защото се страхува феновете му да не започнат да го гледат по друг начин.

Тото се нарича Господ и Бог пред почитателите си и ПР екипът му е силно притеснен, че българите сме твърде тесногръда нация, за да сравняваме рапър с ромски произход с Всевишния. Затова Тото всячески криел, че е ром. Дори имал уговорка с „Биг Брадър“ да не коментира темата, че е от малцинствата.

Според него Мегз е разбрала по време на риалити формата за това и сега го използва нарочно, за да урони престижа му. Затова той ще я съди за неправомерно използване на конфиденциална информация с цел лична изгода. Сумата, за която рапърът с ромски произход ще съди Каканашева е 50 000 евро, пише „Хотарена“. Така Тото се надява веднъж завинаги да даде добър урок на вироглавата Мегз и да я научи да си държи устата затворена.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.