Силвия Лулчева уреди мъжа си в “Откраднат живот”! Бинев е сред новите лица, които…

Силвия Лулчева

Васил Бинев е сред новите лица, които ще се внедрят в предстоящия пети сезон на хитовия сериал “Откраднат живот”. В артсредите веднага плъзнаха слухове, че актьорът, чиято кариера се свързва главно с дублажа, е бил безцеремонно уреден за ролята от жена си – актрисата Силвия Лулчева, звезда от „Столичани в повече”.

 Както е известно, и двата сериала са производство на продуцентската компания на Евтим Милошев и Любо Нейков. „Васко е известен най-вече като глас зад кадър. Сега извади късмет покрай жена си и най-после се е вредил в сериал, който е мечта за всеки актьор. Халал да му е”, коментират в гилдията. С важна роля в поредицата ще блесне и Велислав Павлов, който има „Златна роза” за играта си във „Вездесъщият”.

“Присъединяването ми към екипа на “Откраднат живот” е отговорно. Най-малкото защото влизам в един много успешен сериал. Аз самият имам голямо уважение към лекарите“, разкри неотдавна Павлов. „Откраднат живот” се завръща в ефира на Нова тв от 27 февруари. Петият сезон ще премине под наслова „Критична точка“, предаде ПИК.

„Това е медицински термин – минутите, в които лекарите се борят за човешкия живот. В новия сезон зрителите ще проследят не само екстремни ситуации в лекарската професия, но и критични моменти в любовта и личния живот на героите”, казва продуцентът Евтим Милошев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *