Една от най-красивите жени в България-напълно занемарена! Вдовицата на Георги Илиев страда от сериозна болест…(СНИМКА)

мая илиева

Неузнаваема – така изглежда една от най-красивите жени в България – вдовицата на Георги Илиев Мая.

Бизнес дамата, която този май ще навърши 45 години, напълно е променила визията си и днес малцина могат да я разпознаят, ако случайно я засекат на улицата.

Колкото и да се опитва вдовицата на боса на ВИС, не е успяла напълно да овладее процеса на стареене и днес от някогашната й красота няма помен. Мая се е увлякла твърде много по ексцентричните тоалети и е заменила своето дежурно черно облекло с младежки и шарени дрехи. Макар да е само на 44 обаче те никак не й подхождат и я карат да изглежда доста комично. Към това се прибавя и съвсем неподходящата й прическа – дълги изкуствени руси плитки, събрани в дежурния кок на върха на темето й. Така някогашната брюнетка е решила да влезе в клуба на русокосите жени както в началото на връзката си с Георги Илиев, писа „Уикенд“.

Това обаче е единствената прилика между някогашната Мая и 44-годишната днес бизнес дама. Илиева, която винаги е била изключително стриктна по отношение на теглото си, днес е качила поне 15 килограма. За ръста й те не са проблем, но доста променят излъчването й осанката й. Ако някогашната манекенка дълги години можеше да се похвали, че фигурата й е като за подиума, то днес навярно тя не се осмелява често да се пуска в бански или оскъдни тоалети, които да издават напълняването й. Според запознати, милионерката е започнала да качва килограми преди 3-4 години заради болест на щитовидната жлеза. В началото тя приемала ошишкването си особено драматично, но днес вече се е примирила и като че ли не й пука особено.

Освен всичко, красивото лице на Мая доста е завехнало. Собственичката на салони за красота винаги е влагала в качествена козметика и процедури, но те изглежда нямат този поразителен ефект над кожата й. Сега тя изглежда с неравномерен тен, подпухнала под очите, които са единственото бляскаво и запазило привлекателността си нещо в лицето й.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории