Григор Димитров с плашещи новини за състоянието му: Не се намирам в мир със себе си! Това е война…

Григор Димитров (10)

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров призна, че все още не е достигнал върха на възможностите си. Той се готви за турнира в Индиън Уелс и даде интервю пред официалния сайт.

„Тялото ми започна да свиква с натоварванията. Вече съм по-последователен в действията си. Не мога да кажа обаче, че се намирам в мир със себе си. Аз съм само на 26 години. Това е война“, коментира Григор Димитров.

„Ако оставим шегата настрана, вече съм на позиция, в която съм длъжен да давам максимума от себе си. Както на корта, така и извън него. Когато играя се опитвам да се влагам до краен предел. Същото правя и по време на тренировките във фитнеса“, продължи Гришо.

„Исках да продължа инерцията от миналия сезон и затова започнах подготовката си по рано. Моята цел бе да се представя на ниво в Австралия. Мога да кажа, че резултатът е добър, но не е това, на което се надявах. Трябва да продължа да работя така и вярвам, че нещата ще се случат.

Може би хората около мен трябва да ме успокояват повече. Едно от най-важните неща, които научих през миналата година, е как да си почивам. Все още не съм достатъчно добър в това, но се старая да го постигна“, завърши Димитров.