Извънредно! Какво се случва с Ани Цолова след свалянето от екран? Близките в ступор от състоянието на водещата…

Ани Цолова

Нещата около Ани Цолова не са розови

Ани Цолова е изпаднала в критично състояние. Бившата водеща не е на себе си, след като я изритаха от ефир. Екранната партньорка на Виктор Николаев е потънала в дълбока депресия.
Над главата на звездата са надвиснали тъмни облаци и нямат намерение да се разпръснат.

Тя предвидливо уведомила работодателите си от СУ „Иван Вазов” в Плевен, че ще отсъства известно време. Гергина Цолова била един от най-ценните кадри, но здравето на детето й било по-важно от работата.Близките били в ступор от състоянието на телевизионерката. Това била причината нейната майка Гергина Цолова да напусне работата си и да дойде при дъщеря си в София.

След като бе свалена от екран, Ани Цолова изчезна от полезрението. Оказа се, че никой от колегите, съседите и приятелите я били виждали. Цели четиринадесет дни водещата изчезна заедно със сина си Калоян. Телевизионерката заминала при майка си в Плевен, за да се скрие от хората и папараците.

Но след две седмици натоварила багажа на родителката си и тримата акостирали отново в баровската й къща в тузарския квартал „Драгалевци”.

Припомняме, че именно богаташкаата къща и имота бяха динените кори, по които се плъзна Ани Цолова. От НАП я разследваха, след като евродепутата Николай Бареков подаде сигнал да се разследва откъде идват парите на водещата за закупуване на луксозния й имот.След което я свалиха от екран.

Оттогава родителката й е при нея в дома й в „Драгалевци”.Съпругът й изобщо не бил доволен от рокадите в дома й. Операторът Васил Мичев отново започнал да посяга често към чашката, защото тъщата му е непрекъснато в къщи.

Поне това било оправданието на мъжа й, който не се отличавал с особено желание за работа. При все, че зетя бил в добри отношения с тъщата, тя не го одобрявала. Защото вече имал един брак зад гърба си и още едно дете, пише kliuki.bg