Само в 7DniSofia.bg

Какво се случва? БСП и ГЕРБ разтърсиха ефира със скандали за ЧЕЗ, Гинка и Истанбулската конвенция…

Чез (3)

Скандал за добро утро си спретнаха депутатите от БСП Таско Ерменков и колегата му от ГЕРБ Александър Иванов.

Не искаме да връщаме нищо, реагираме на стиуацията такава каквато е. Правителството връща проблемите от 2013 година. Това заяви Ерменков в сутрешния блок на Би Ти Ви по повод вчерашния протест организиран от левицата.

Иванов контрира, че социалистите вместо да се извинят на пенсионерите, че са ги докарали на това ниво, решили да ги доведат до София да видят Министерски съвет.

Емренков се защити, че не яхат никаква вълна, а били част от вълната. Иванов го контрира, че присъстващите на протеста дори не са знаели за какво са там.

„Това е сделка между две частни компании. Г-жа Върбакова води преговори с ЧЕЗ, като фирма спечелила търга“, заяви Иванов.

Депутатът от ГЕРБ допълни, че основната цел на Корнелия Нинова е да дескредитира правителство с всякакви скандали и да саботират добрите новини свързани с правителството, като оценката на Европа за икономическото подобрение на България.

Двамата се хванаха за гушите и за Истанбулската конвенция. Ерменков мина в защита на лидерката си Нинова и заяви, че тя не е гласувала пред ПЕС за конвенцията и това можело да се провери. Иванов обаче му напомни, че има документи затова и темата е ясна, като му припомни, че вчера Министерски съвет е оттеглил конвенцията, като са се вслушали с гласа на хората.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.