ИЗВЪНРЕДНО! 5 часа оперират Джино! Тежка бактерия порази крака му… (Ужасяващи СНИМКИ)

Джино Бианкалана

ВНИМАНИЕ! Снимките не са подходящи за хора със слаби нерви!

Победителят в “Биг Брадър Most Wanted” Джино Бианкалана претърпя операция на крака в клиника “Гювен” в Анкара. Хирургическата интервенция е продължила малко над 5 часа, съобщи пред ПИК братът на риалити звездата Борислав Ташев.

Джино пристигна в Анкара в понеделник, а самата операция е била във вторник. По време на интервенцията е бил отстранен металния имплант от коляното до глезена в левия крак на Джино, поставен при една от операциите в Америка. Припомняме, че през пролетта на 2016 г. той оживя след свирепа катастрофа с мотор, а от тогава насам е претърпял близо 20 операции.

Болният крак се е инфектирал по време на първата седмична мисия в Къщата на “Биг Брадър”. През първите дни от предаването част от съквартирантите, сред които и недокрай възстановения Джино, живяха при мизерни условия в двора. Имало е случаи, в които от крака на Бианкалана е текла гной. След като инфекцията не е била овладяна, операцията е била неизбежна.

Най-малко две седмици риалити звездата ще остане под лекарски контрол в турската клиника. Миналата събота двете операции – за изваждането на импланта и прочистването на поразения от бактерията крак, и за поставянето на нов имплант, както и болничният престой, ще му струват около 100 хиляди евро.