Жесток удар за Благо Джизъса! Есмер му би шута заради нагла изневярва…

Есмер  Благо

Благой Георгиев, който неотдавна прекрати футболната си кариера, има сериозни проблеми със съпругата си. Есмер Омерова в момента не може да го гледа и това може би е логично.

Слуховете твърдят, че Джийзъса е кръшнал на жена си и този път тя го хванала. Той отново отишъл на клуб без нея и там съгрешил.

Причината рускинята да не ходи по дискотеки с него е, че трябва да се грижи за детето им. Бившият футболист обаче изобщо не се сещал, че е баща, а водел направо ергенски начин на живот.

Есмер е толкова бясна на Благо в момента, че дори е изтрила всички техни общи снимки в Инстаграм. Явно не може да му прости изневярата.

Благой Георгиев е известен женкар. Донякъде това му попречи да направи звездна кариера във футбола, макар че имаше немалък талант.

Все пак да не забравяме, че това е мъжът, който заряза първата си жена бременна, за да бъде с певицата Лияна. След това заряза и нея, когато тя беше най-хлътнала.

С Есмер обаче нещата са по-сериозни. Двамата са женени и затова изневярата се приема като голям грях.

Интересно, че толкова набожен човек като Благой Георгиев не спира да нарушава божите заповеди. Той често изневерява, което не е за гордост.

Омерова го е изхвърлила от общия им дом и в момента бившият национал живеел на хотел. Това обаче ще е временно, докато се сдобри с жена си, ако това стане.