ВАЖНО! ГЕРБ свика извънреден брифинг: Борисов беше прав! Искат да свалят правителството…

Герб (8)

Извънреден брифинг заради организирания от БСП протест срещу властта, дава партия ГЕРБ в Народното събрание.

БСП се опитват да яхнат скандали и да вменяват вини. С изненада виждам, че утре ще се организира протест. А всички се учудиха, когато премиерът каза, че има хора, които искат да свалят правителството. Опозицията иска да свали българското правителство. А защо яхвайки протеста, се опитват да манипулират хората, възкликна депутатът Валентин Николов, който припомни, че БСП преди време са яхнали протеста за водата, както и че Антон Кутев беше в надзора на ЧЕЗ, а Валери Жаблянов в Е.ОН.

Това за мен е организиран начин да се свали незаконно правителството, след като те не могат да го направят по законен начин, не могат да спечелят изборите, коментира още Николов.

Като са такива големи радетели да се разглеждат сделките по приватизацията, защо са проспали възможността да проверяват това по времето на Симеон Сакскобургготски. Те пак ли проспаха възможността по времето на Орешарски и да вкарат държавата в дружествата, попита депутатът Александър Иванов от ГЕРБ, предаде ПИК.

Държавата с всички възможни средства ще се противопостави на всяко самоволно искане да се повишава цената на тока, с всички възможни средства, подчерта Николов. И припомни, че цената на тока се определя от АЕЦ Козлодуй, ТЕЦ Марица Изток-2 и НЕК.

Брифинг в Народното събрание

Публикувахте от Политическа Партия ГЕРБ в 6 март 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *