В България има геноцид над белите хора! Пловдивският крадец Жоро Плъха си е получил заслуженото, отсече бизнесмен!

Ивайло Караньотов и Кин Стоянов

Протестите в защита на д-р Димитров продължават. За да го подкрепят, освен в Пловдив, граждани излязоха по улиците на София и други градове в страната. Към демонстрациите се присъединиха таксиметрови шофьори и привърженици на двата големи футболни клуба в Пловдив – “Ботев” и “Локомотив”

Лекарят беше арестуван, след като смъртоносно рани известния като Жоро Джевизов – Плъха

“Това, че българският народ се обедини е показателно, реакцията е напълно нормална. Проблемът е страшно назрял и трябва да бъде разрешен по някакъв начин, защото в държавата ни е налице геноцид над белите хора”, коментира в студиото на “България сутрин” бизнесменът Ивайло Караньотов.

Той бе категоричен, че законът трябва да се промени. По думите му, крадецът, който беше убит си е получил заслуженото.

“Апелирам правителството да направи нещо за народа. Когато в България е налице убийство, независимо дали то е умишлено или неволно, се лежи в затвора. Не бива да забравяме обаче, че не всички случаи са идентични”, отсече още Караньотов.

Пред Bulgaria ON AIR журналистът Кин Стоянов посочи, че се е включил в протеста в защита на пловдивския медик, провокиран от изключително малката информация, предоставена на обществото от прокуратурата и полицията по случая.

“Трябваше да има повече детайли около инцидента. Все още абсолютно нищо не е ясно. Смятам обаче, че наложената мярка на д-р Димитров е репресивна, в случая тя можеше да бъде по-мека, поне докато истината излезе наяве”, подчерта той.

Днес изтича 72-часовата мярка за неотклонение на задържания пловдивски лекар Иван Димитров, който застреля Жоро Джевизов-Плъха, влязъл в дома му с взлом посред нощ.

Пловдивският крадец Жоро Джевизов – Плъха влязъл с взлом в дома на Димитров посред нощ, докато жената и децата на доктора са спели. Той се опитал да ги защити и така се стигнало до смъртоносното раняване на Плъха.