От “Плейбой” предложили 100 бона на Деси Банова, за да си покаже прелестите пред цяла България! Вижте как отговори на офертата половинката на президента Росен Плевнелиев!

росен плевнелиев деси банова

От „Атика Медия“ са предложили немислимия хонорар от 100 000 лева на новата половинка на Росен Плевнелиев – Десислава Банова, за да махне дрехите на корица.

За съжаление на ръкоблудстващите синоптичката категорично отказала да покаже „птичката“. Деси била склонна поне да помисли върху идеята, но бившият държавен глава се показал на място и страшно скръцнал със зъби, което му се случва доста рядко, шушукат партийни опоненти, писа „Таблоид“.

Предложението е дошло в началото на годината, което се явявало и като отчаян ход на „Плейбой“ да се спаси от фалит.

И макар сега да се опитва да се прави на елегантна дама, за никого не е тайна, че блондито крие интимна фотосесия в миналото си. В зората на своята кариера през 1996 г., когато Банова прави първите си стъпки в ефира на телевизия „7 дни“, красавицата се щракнала гола, без да подозира, че някой ден ще се срамува от палавия кадър. Случайно или не фотосът, на който новата любов на Плевнелиев позира по монокини, се изпари от публичното пространство. На снимката Банова позира ухилена до уши, като свенливо е прикрила гърдите си с една ръка, тъй като с другата държи пръскащ вода маркуч.

В секс тефтерчето й се крият имената на скандалния разследващ журналист Васил Иванов, Крум Савов, който я е уредил в тв „ММ“, след което и в „Нова“, Мартин Карбовски, както и футболистите Димитър Бербатов и Христо Стоичков.