Скандал! Коцето преживял опит за убийство! Група обезумели роми едва не заколили певеца…

Коцето

Константин неотдавна преживял опит за убийство, който му устроили група обезумели роми. Въоръжените с ножове престъпници едва не заколили певеца насред главния път между Хасково и Димитровград.

В касапницата участникът от „Като две капки вода“ попаднал случайно. Пътувайки по работа, той и шофьорът му видели как тълпа цигани бият и ръгат с хладни оръжия човек встрани на шосето. Въпреки че трафикът бил огромен, нито един от преминаващите автомобили и камиони не спирал, за да окаже помощ. Щом видял потресаващата гледка, Коцето накарал шофьора си да отбие. Двамата се отправили да помогнат на жертвата, но в яростта си ромите веднага ги нападнали, предаде “Ретро”.

В продължение на няколко минути ги налагали, докато един от тях не разпознал фолкидола и не извикал на останалите да спрат. От мелето Константин се спасил без сериозни наранявания, с разкъсани дрехи и синини, но уплахата му останала за цял живот. След случката веднага решил да вземе нещата в свои ръце и си извадил разрешително за оръжие, с което ходел по участията си из клубовете в страната. Гардовете в нощните клубове невинаги можели да реагират навреме, а често се случвало почерпени гости да търсят свади.

С пистолета Коцето се чувствал по-спокоен и у дома. Отскоро той, съпругата му Надя и двете им им деца са новодомци. Старата си къща напуснали и продали, защото неколкократно били нападани от крадци. Когато се нанесли, изпълнителят направил грешката да се похвали с придобивката и поканил известни предавания да снимат и излъчват от дома им. Това било подсказка за обирджиите, които знаели, че той често пътува и отсъства, а жилището им се сторило златна мина. Атаките не закъснели, а една от кражбите била извършена, докато Константин се къпел в банята.

Новото жилище обаче шоуменът не искал да показва никъде. Опарен, вече не държал никакви ценности у дома. Единствените по-скъпи вещи били телевизорите. Бижутата на съпругата си, както и парите си фолкаджията държал в сейфовете на банка.