Това ли е ослепителната столичанка, заради която бе гръмнат от сина си Царя на халвата Иван Христов? Невероятна е

7 Dni Sofia03.03.2018
13

Мистериозна русокоса дама скърби безутешно в мрежата за застреляния в село Добревци крупен бизнесмен Иван Христов.

Ден след разстрела на Христов, ослепителната красавица, подвизаваща се във Фейсбук като Мариета Николова, постна своя снимка с убития и написа: „С дълбока скръб искам да съобщя на всички мои приятели,че вчера на 25.02.2018 г. беше зверски застрелян и убит човека който искрено Обичах уважавах и ценях…. Почивай в мир Иван Христов …”.

Под поста й заваляха десетки коментари, в които приятели и познати поднасят своите най-искрени съболезнования. Младата софиянка има доста снимки със застреляния преди дни Христов. От кадрите става ясно, че и двамата се чувстват добре заедно. Не е ясно обаче дали това е мистериозната приятелка, заради която Христов е смятал да се разведе.

Русокосата дама, също като убития бизнесмен, се увлича по високите скорости и моторите. Мариета неведнъж е публикувала снимки, на които е яхнала мощен мотоциклет. Както вече се писа, 47-годишният Цар на локума и халвата бе открит с огнестрелна рана в главата в дома си в село Добревци, община Ябланица от брат му, който е подал и сигнала за престъплението.

За зверството е задържан синът на Христов – 23-годишният Виктор Иванов. След голяма разправия се смята, че момчето извадило оръжие и застреляло баща си. „Синът му все беше недоволен от това, което правеше баща му. Той искаше да зареждат големите магазини и да избягат от уличната търговия, която им носеше добри приходи. Не знаем обаче дали това е причината за скандала между тях и дали изобщо е имало такъв, преди да се стигне до убийството“, разказаха пред „Монитор” близки на семейството.

Според друга версия Христов имал приятелка в София и искал да се разведе заради нея. Това обаче предизвикало гнева на сина му.