Политологът Димитър Ганев: Една година живеем в перманентен скандал! Бойко Борисов действа винаги по един и същи начин – изисква оставка и търси обществения консенсус!

dimityr ganev

Политологът Димитър Ганев беше гост в предаването “Още от деня” по БНТ. Той коментира актуалните теми от политическия живот у нас.

“Ние една година вече живеем в перманентен скандал. Бойко Борисов действа винаги по един и същи начин – изисква оставка и търси обществения консенсус. Всичко това води до факта, че вече една година няма никакво разместване на електоралния пласт. Резултатите са едни и същи. И сега Борисов усеща, че може да остане от непопулярната среда. Зад това се крие и идеята му за държавата да се включи в сделката за ЧЕЗ. Над 70% от гражданите подкрепят идеята държавата да си върне ЧЕЗ. Румен Радев рискува да изгуби, защото все повече звучи като Корнелия Нинова. Според мен Борисов няма да подаде оставка. Дори и това да се случи, предсрочните избори могат да се проведат с европейските или местните, които са другата година. Евроизборите са изборите, на които БСП се представят най-зле. На местните избори ГЕРБ имат изградена най-стройна организация и ги печелят безапелационно”, каза Димитър Ганев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *