Взрив в хай-лайфа на София! Алисия заряза Бирмата и пусна обява: Търся мъж, който да е грижовен към една 35-годишна жена и детето й

7 Dni Sofia02.03.20188630
алисия

Алисия остави Бирмата! Певицата и милионерският наследник не са двойка вече почти месец. След бурен любовен романс, през който на няколко пъти се караха и събира, Алисия и Георги Станоев решиха да прекратят окончателно взаимоотношенията си.

Виновник за краха на връзката е Алисия. Изпълнителката и бивша на Валери Божинов напира от дълго време за сватба, но милионерският наследник категорично отказва да се задоми. Певицата, която днес навършва 35 години, мечтае за семейство. Тя иска да се задоми повече от всичко и често споделя, че й е време да се омъжи. След като разбира, че мъжът до нея няма същите планове, изпълнителката на “Карамел” зарязва милионерския наследник, пише в. “България днес”.

За последно двамата прекараха коледните празници заедно в Пампорово, като Алисия за пореден път засяга темата за сватба. Щом вижда, че Георги Станоев не е готов да вземе важното решение, изпълнителката в прав текст му заявява, че с връзката им е свършено. След като и Бирмата се оказа неподходящ за нея, Алисия отново е в търсене на голямата си любов.

“Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Тази година ще стана на 35 и мисля, че е време да създам семейство и да имам деца. Голяма част от приятелките ми вече са омъжени и аз също се замислям да направя подобна крачка”, признава Алисия. Певицата има три сериозни връзки, но от нито една не успя да сбъдне мечтата си и да се види като булка. Пред приятелки тя споделя, че все си избира неправилни мъже и дори се притеснява, че може да остане стара мома.

Най-разстроена от раздялата между певицата и Бирмата е майката на милионерския наследник – Лидия Станоева-Скалата. Бизнесдамата обожава Алисия и я виждаше като идеалната снаха. Скалата неколкократно кара сина си да предприеме следващата крачка, но Бирмата категорично отказва да се задоми. Двете дами бяха супер близки и често излизаха по женски.

След края на любовния романс между Бирмата и Алисия певицата спря да излиза с майката на бившия си. Певицата реши да се съсредоточи върху кариерата си, както и в отглеждането на сина си Валери-младши.