Луди пари! Разкриха колко милиона ще прибере Слави Трифонов от един концерт в Лондон…

слави трифонов

4 милиона лева! Това е сумата, която Слави Трифонов се кани да гушне от един-единствен концерт – в Лондон през юни.

Билетите вече са в продажба, а цените меко казано са колосални за изпълнител, чието име не са чували никъде по света освен в родната България. Най-евтиният пропуск е 50 паунда. Това се равнява на повече от 110 лева, писа „Уикенд“.

В своето шоу Слави се похвали, че с „Ку-Ку Бенд” ще се изявяват в лондонската „О2 Арена”,която събира 20 хиляди души. Това е най-голямата зала в английската столица, а концертът ще е на 9 юни. Едва 9 дни по-рано в същата зала е предвиден спектакъл на Браян Адамс. Най-ниската цена, която световно известният канадец е поставил за шоуто си, е 50,24 паунда. Слави и хората му падат само с 24 пенса под него.

Следващите ценови категории за феновете им са 70, 80, 105 и 120 паунда. Ако успее да напълни цялата зала с български студенти и емигранти, Трифонов ще тегли чертата на малко под 2 милиона паунда, което в левове е повече от 4 милиона.

Предишният път, когато шоуменът от Учиндол пя в английската столица, събра 13 хиляди души в „Уембли Арена”. Това стана на 21 май 2016-а.