Няма такъв хонорар! Рачков прибира тлъсти пачки от сватбари като забавлява хората!

Рачков

Воденето на „Господари на ефира“ и „Като две капки вода“ далеч не е единственото занимание на култовия и мега забавен Димитър Рачков.

Оказа се, че е изключително търсен за водене на лични празници, най-вече сватби. Упорит слух се разнесе, че Рачков си иска по 20 бона от събитие, в което е ангажиран да бъде водещ и да забавлява хората.

Много родни милионери са фенове на Рачков и често го викат за забава по време на лични тържества. Именно частните партита са голямата стихия на Митко, който е пълен с лафове, които използва и забавлява богаташите, писа „Шоу“.

Сменя няколко визии по време на ангажимента си. Най-любим и търсен е Жоро Бекъма – екранният му образ от „Пълна лудница“, който го изстреля право към върха преди години.

Предвид железния договор с клана Халваджиян, едва и цялата сума от частни партита отива в личната банкова сметка на Рачков. Най-вероятно известната арменска фамилия прилапва от заработените извън студиото пари на Рачков, който дължи голямата си слава именно на тях.

Оказва се, че има доста хора в България, които са готови да се разделят с 20 бона за Рачков. На въпросните тържества винаги има по една фолк фурия или пък естрадна легенда, която забавлява гостите по време на кратките почивки на Димитър.