Само в 7DniSofia.bg

Уникална изненада за 1-ви март! Спорт Тото раздава 10 мартеници по 10 хиляди лева

7 Dni Sofia27.02.2018
vizia

Тази година Български спортен тотализатор посреща Баба Марта като предоставя на участниците в една от най-обичаните си игри – „Тото 2 – 5 от 35“, възможността да спечелят 10 допълнителни печалби по 10 000 лева всяка без допълнителен залог. Това ще се случи в тираж №17, тегленето на печелившите числа в който ще бъде този четвъртък, 1 март. След като бъдат изтеглени печелившите комбинации в двете тегления на играта „Тото 2 – 5 от 35“, ще бъдат определени, отново на живо по bTV, и десетте допълнителни печалби. В жребия участват номерата на всички подадени квитанции в играта в първомартенския тираж.

Печелившите номера ще бъдат публикувани на интернет страницата на Български спортен тотализатор.

Спорт Тото продължава да разширява възможностите пред участниците да печелят парични и предметни печалби от „Втори тото шанс“ на три от емблематичните си игри – „Тото 2 – 6 от 49“, „Тото 2 – 5 от 35“ и „Тото 2 – 6 от 42“, без допълнителен залог. И мнозина вече спечелиха. Сред тях са участник от Кърджали и друг от Бургас, които станаха по-богати с по 60 000 лева на Йорданов и Ивановден от „Втори тото шанс“ на „Тото 2 – 5 от 35“. Бургазлия, играл онлайн, забогатя със 110 000 лева от същата игра на Трифоновден. По повод на различни празници участници в „Тото 2 – 6 от 49“ от София, Шумен, Благоевград и Ямбол се сдобиха с чисто нови автомобили.

„А само след дни идва и следващият повод, по който ще бъдат раздавани бонус печалби, и това е 8-и март. За празника на жената са предвидени 8 допълнителни печалби по 8000 лева, които ще бъдат определени чрез жребий в играта „Тото 2 – 6 от 49“ точно на 8-и март. И веднага след тях идват и още възможности,“ споделят от Български спортен тотализатор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.