Само в 7DniSofia.bg

Скандлът се разраства! Пиронкова попиля Жана: Исках да изчистя името й от дрогата, а тя ме измами и отиде при друг…

Жана Бергендорф

Певицата Жана Бергендорф измамила композиторката Вида Пиронкова с песента за „Евровизия“. Докато двете работели заедно по проекта „Прераждане“, Жана провеждала съвместни записи с композитора Борис Миланов.

„Борих се четири месеца за този проект, с който участвах в „Евровизия“. Дадох шанс на Жана Бергендорф да я изпълни, борих се да изчистя имиджа й, след като призна, че взима дрога. И въпреки целия отпор, който получавах, тя ме измами. Жана участва в двойна игра! Потресена съм и не мога да го простя. Аз застанах с името и фамилията си, с целия си екип зад нея, а тя е работила зад гърба ми с продуцента Борис Миланов и паралелно е записвала негова песен. Това жестоко ме нарани“, изригна Пиронкова пред ежедневник.

Според нея Жана е изчаквала реакциите за съвместния им проект, но след като е разбрала, че няма да се класира, е предпочела да влезе в конкурса с песен на Миланов. Той й се обадил ден преди крайния срок, като й споделил, че също обмисля да работи с Бергендорф.

„Казах му, че с всичко вече съм готова, крайния срок е утре. Питах го ще участва ли, каза, че не е сигурен. И сега, като връщам лентата, те с Жана са приятели. Очаквали са аз да я изстрелям с моето име и ако отпадне от там, да си влезе в състава с песента на Борислав Миланов. И нищо чудно точно тази песен да спечели“, казва още Пиронкова.

Според нея и неочакваното удължаване на крайния срок е било умишлено, за да се даде възможност на определени фигури да могат да участват.

„Никога не съм говорила срещу Жана, не съм казала и една лоша дума за нея, но не беше честно това, което направи с мен. Но ако отворите сайта на БНТ, на 17-а страница ясно си пише, че един и същ участник не може да кандидатства два пъти“, обяснява тъжно Вида, която смята да търси истината докрай.

 

Засега Жана Бергендорф все още не е правила коментари по случая.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.