„Нова“ и Милен Цветков запалиха държавата! Преди малко човекът до голия Бойко изригна: Глупаци, малоумие!

7 Dni Sofia27.02.2018
георги харизанов бойко борисов

Съмненията, че не Бойко Борисов, а друг човек, според нас – Делян Пеевски, стои зад сделката за ЧЕЗ, получиха ново потвърждение.

Преди малко един от най-доверените хора на премиера – политологът Георги Харизанов, назначен по настояване на Борисов за директор на телевизия „Европа“, изригна в предаването на Милен Цветков срещу Гинка, която купи ЧЕЗ! И даде се разбере, че има проблем на много високо ниво в държавата.

Нещо повече, Харизанов на няколко пъти мина добрия тон по отношение на женицата от пеевския избирателен район, което би трябвало да покаже, че и самият Борисов е безкрайно бесен от сделката.

„Ако някога има учебник за малоумни сделки, то той със сигурност ще започне с тази за ЧЕЗ. Тази жена трябваше отдавна да бъде наложена в медиите, да има снимки, интервюта, справка за професионалната и компетенция. Вместо това в деня на сделката – нищо. И дори последното й интервю не ни убеди, че тя върши нещата, дори напротив. Оставям на страна вида й, как изглеждаше, как беше облечена. Няма по-глупаво публично представяне на сделката. Досега държавата гледаше мача, но вече се намеси. Не може да твърдиш, че банка ти дава 320 милиона и да не казваш откъде са другите. Пълна глупост е, че всичките пари са от банка. Невъзможно е такива стотици милиони да се дадат без допълнително обезпечение. Големият въпрос е КОЙ прави това обезпечение“, сподели Харизанов.

По-късно той коментира държанието на Върбакова по време на интервюто така: Неизгладената жилетка на г-жа Върбакова с ръбчето по ръкава е стилистичната черешка върху тортата на цялата аматьорска сага. Всеки участник в „София ден и нощ“ би бил в пъти по-убедителен в ролята на енергиен магнат.

Припомняме, че 7DniSofia.bg единствен писа, че зад сделката за ЧЕЗ прозира сянката на Делян Пеевски. Неговите медии нищо не говорят за нея, а намерят ли за нужно да я споменат, то е само с добро и без никакви съмнения. В същото време вече информирахме, че в гнева си от сключената продажба Бойко Борисов изгони от правителството Теменужка Петкова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.