Само в 7DniSofia.bg

Няма такава нагла лъжа, на няколко метра от кабинета на Фандъкова! Ето ви го безплатното паркиране в снежна София (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

7 Dni Sofia26.02.2018
Безплатна синя зона сняг София жълти павета (3)

Синята и зелената зона за паркиране в центъра на София се затварят днес заради тежките зимни условия, съобщиха от Центъра за градска мобилност. И добавиха, че с приоритет ще се почистват паркингите пред училища, детски градини и обществени сгради.

Е да, ама не! На жълтите павета, между една дузина обществени сгради, един от най-важните паркинги в столицата – на мястото на бившия мавзолей, стои непочистен и затворен!

По толкова елементарен начин да се лъже не е прилично, бе, хора от ЦГМ! Поне си кажете – вали сняг, няма да работим, студено ни е, оправяйте се! А, ако някой е взел пари, за да е почистено това място, вече е друг въпрос. И от компетенцията на г-жа Фандъкова е да разследва измамата.

Ние само й предоставяме снимки. От тях се вижда, че цялото място е непочистено, а колите сами са си направили коловози. И това в баш центъра на София, на няколко метра от кабинета на Фандъкова!