София бясна на Кирил Домусчиев! Не е истина на какво прилича в момента столицата! Фандъкова се хвана за главата (СНИМКИ)

7 Dni Sofia26.02.2018
Сняг София Зима (7)

Фирма „Титан“, контролирана от олигарха Кирил Домусчиев е сред тези, които днес накараха софиянци да псуват като бесни из непочистените улици.

7DniSofia.bg научи, че от сутринта са постъпили над 150 сигнала в общината за улици и места, в които само се отбива номера с изриването на снега! Огромната част се отнасят към „Титан“-ите на Домусчиев. Кметицата Йорданка Фандъкова ходи с мокър парцал по главата, но не може да направи нищо, защото олигархът е под закрилата на Бойко Борисов.

Припомняме, че същото положение беше и през лятото. Тогава се стигна до куриоза шестата в света по красота Жени Калканджиева да организира във Фейсбук протест срещу отношението на фирмата на Домусчиев към боклуците пред вратите на хората.

В момента в София горе-долу почистени са само централните улици, но по голяма част от тях отново се натрупа сняг. В един от най-престижните квартали например – „Бояна“, почистван от домусчиевите хора, на практика движението е блокирано, тъй като 80 процента от улиците са непочистени.

Зимата аха да изненада София

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории