Николета Лозанова не си губи времето! Още с идването си в България се подложи на интервенция в елитна клиника!

николета

Николета Лозанова не си губи времето след прибирането си в България и се сдоби с нови устни. Плеймейтката се подложи на интервенцията в елитна столична клиника. Тя си сложи специални хиалуронови филъри. Цената на 1 мл от тях е 400 лв.

За оформяне на плътни и сочни устни и контур са необходими 2-3 мл на устна. Разумният подход за естетически добре изглеждащи джуки включва няколко процедури през интервал от няколко месеца. След поредната пластика устните на Николета претърпяха сериозна метаморфоза. „Обичам новите си устни“, обяви половинката на Николай Михайлов.

Според някои нейни последователи това не е най-доброто решение на Лозанова за външния й вид. Намират се и такива, за които тя е заприличала на фолкпевицата Мария в устата. И припомнят, че именно сексбомбата и чалга дивата имат най-много пластични операции сред популярните лица в България.

Това е n-тата интервенция, на която Николета се подложи. Преди да посегне на устните си, тя промени носа, брадичката, скулите и зъбите си. Преди намесата на хирурзите брадичката на плеймейтката бе доста по-овална. Носът й сега е идеално прав, много по-фин и от тумбестия му връх няма и спомен. От овалната форма на лицето й също не е останало нищо. Хирурзите умело моделираха скули.

Наличието на силикон в бюста на бившата съпруга на Валери Божинов никога не е било тайна. Тя се сдоби с него веднага след като бе избрана за „Мис Плеймейт“. Няколко години по-късно Николета увеличи още кубиците и сериозно напълни деколтето, пише „България днес“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.