Горещо! Таско Ерменков избухна срещу Гинка: Вижте ѝ офиса, дори няма компютър! Дали не е под наем?

таско ерменков

Всеки, който има по 50 000 лева, може да си купи какво ли не. Дерзайте, българи, останаха още две! Погледнете офиса, от който тя дава интервюто. Дали не е взет под наем?! Там няма дори компютър! Това заяви депутатът от БСП Таско Ерменков.

 „Винаги сме казвали, че няма достатъчно държавност в енергетиката. Колкото повече държава има в енергетиката – толкова по-добре”, заяви още той, коментирайки една от най-актуалните теми от дневния обществен ред – продажбата на ЧЕЗ на бизнесдамата Гинка Върбакова, собственик на фирмата „Инерком България“.

Ерменков коментира още, че продажбата на ЧЕЗ „е вторият скандал. Първият е разследването на прокуратурата на бившия министър, пак от правителството на Бойко Борисов, Трайчо Трайков за продажбата на остатъчните дялове на ЕВН”, коментира Ерменков.

Депутатът твърди, че деня преди да бъде сключена сделката за ЧЕЗ, той и колегата му Жельо Бойчев по време на блицконтрола в парламента задават въпрос на Теменужка Петкова какво става с продажбата на ЧЕЗ, а тя им казала, че няма никаква информация.

„Вярвате ли на това нещо? Ден преди да се утвърди тази сделка, министърът на енергетиката няма информация. Още повече за премиера, който е длъжен да провежда политиката в енергетиката. Той трябва да се интересува – кой купува, защо купува”, заяви Ерменков.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории