Проговори жената, в която Слави Трифонов е бил най-влюбен! Вижте любопитните неща, които разкри тя!

Само една жена остана вечно в сърцето на Слави Трифонов. Нейното име е Магдалена Ангелова, която е психолог по професия.

Пред БТВ тя разкри много важни неща. Пред Мариана Векилска Маги посочи правилния път към доброто общуване.

“Силно въздействаща на подсъзнателно ниво е невербалната комуникация и емоцията, която се съдържа в гласа и интонацията, с която ние предаваме посланието. Думите имат по-малък процент на въздействие, но все пак не трябва да омаловажаваме и начина, по който конструираме и използваме думите за предаване на нашето желание и намерение”, споделя бившата на Трифонов.

Самата тя явно точно по този начин е влияела на Дългия, защото вече 20 години той не може да я забрави. Двамата имаха бурна връзка, която не продължи много, но остави вечен отпечатък в неговото съзнание.

Магдалена Ангелова е единствената жена с по-висок интелект, с която шоуменът се е срещал. Всички останали нямаха висше образование, пише клюки.бг.

Галя от “Сатен”, Алекс Раева и Мартина Огнянова могат да потвърдят това. Маги не само е висшистка, но и много добра в своята област.

Не станаха ясни причините, поради които Слави и Маги не останаха заедно. Има нещо, което ги е разделило, но те никога няма да го признаят. Факт е обаче, че тя е единствената му бивша, с която той запази приятелски взаимоотношения.