Ужасяващи разкрития! Стана ясно по какъв брутален начин зетят е убил дядо Стефан в жк. „Люлин“

Дядото от Люлин

Зетят на дядо Стефан, който в „Съдебен спор“ разкри как щерка му държи трите си деца като заложнички изолирани от света, го е убил с желязо. Свилен потвърдил пред разследващите, че го е удрял в коридора пред банята в общото им жилище в столичния жк „Люлин“, пише в. „Телеграф“.

По думите им дъщерята на пенсионера Мария и мъжът й са го пребили, а след като издъхнал, завлекли трупа му в кьоше на асансьорната площадка в бл. 741. Велева и съпругът й са в ареста с обвинения в убийство, като мярката им е удължена на 72 часа, допълниха от прокуратурата. Съдебните медици предполагат, че фаталният побой над 87-годишния Стефан Янев е бил нанесен в понеделник или вторник.

Трупът му бе открит в сряда, а по него личали рани от удари, както и прорези с нож, основно по ръцете, което говорело, че жертвата се е опитвала да се пази. Убийственият гняв на Мария и Свилен бил предизвикан от дядото, след като в „Съдебен спор“ разкри как държат трите си дъщери като заложници у дома, никога не са ги пускали на училище, не са им извадили документи въпреки годините им – 13, 14 и 18, а и не са им разрешавали да контактуват с други хора. Момиченцата не можели да говорят и се държали неадекватно.

Съседи разказаха след убийството, че Мария редовно биела баща си, а той плачел от срам. По време на следствен експеримент Свилен отвел полицаите до апартамента на ужасите. Показал мястото, където по думите му  пребил фатално дядото. След това завел криминалистите до кофа за боклук близо до блока, в която обяснил, че хвърлил ножа и дрехите на жертвата. В близост до контейнера било открито якето на дядо Стефан.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории