Нинова лично вдигнала телефон на Деян Икебаната заради скандалната му песен! Задава ли се нов дует?

икебаната

Деян Неделчев-Икебаната е имал интересно телефонно обаждане навръх рождения си. На поп певеца се обадила Корнелия Нинова. Лидерката на БСП стана героиня в последния клип на Икебаната „Минавам на червено“, след като на снимка от митинг на СДС бе объркан с нея, предава Пик.

Деян и Корнелия са астрални близнаци. Родени са на една и съща дата – 16 януари, той през 1964 г. в Русе, а тя пет години по-късно в Мизия.

„Корнелия ми се обади на рождения ден да ми го честити – знайно е, че сме родени на една дата. Аз също я поздравих за празника й и проведохме приятен разговор, макар че никога не сме се виждали. Каза, че се забавлява от песента“, призна Неделчев в интервю пред ежедневник.

Лидерката на партията-столетните явно е прочела предишно изказване на Деян, в което той се оплака, че не му казала дори едно „Мерси“ за рекламата, която й направил в песента си.

Дует между Корни и Деян обаче няма шанс да се роди, заради политическата кариера на Нинова.

„Иначе като жена не съм я заглеждал, а и какво ме интересува? Да е жива и здрава – приятна и симпатична жена е“, допълни Неделчев, който изобщо не подозирал, че след обърканата снимка ще предизвика национална истерия. Беше абсурдно и смешно, но не съм мислил, че ще направя поредния си хит благодарение на Емил Дамянов – DJ DA KISS. Изненадах се, че ме сравниха с Нинова, но това са нормални неща тук.

Този журналист, от когото всичко започна, умишлено сътвори цялата история, но всъщност ми направи голяма реклама“, доволен е Икебаната.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.