Шестима души наследяват огромното наследство на Шарлопов! Бившата му жена няма да види и стотинка…

шарлопов

Между шестима души ще бъде поделено наследството на Стефан Шарлопов, научи ПИК. Един от най-богатите българи, предприемач, собственик на верига хотели и огромна бизнес империя издъхна в съня си в първите дни на февруари.

Както медията ни вече писа, освен финансовите авоари, за които се твърди, че са в размер на над 100 милиона лева, Стефан Шарлопов остави след себе си 7 хотела, един от които в Швейцария, една бижутерска компания,  стоково тържище, хеликоптер, луксозна къща над София, във Владая…

Логично, всичко това ще получат петте деца на бизнесмена. Най-голямата Ева, която е от първия му брак, от вече работа в компанията на баща си. След двете момичета, които ражда втората му съпруга Бояна, идва редът и на близнаците Илия и Георги, които наскоро навършиха 7 години. Шестият наследник е вдовицата на Шарполов.

От богатството обаче няма да вземе и лев бившата жена на бизнесмена – състудентката му от Великотърновския университет Катя (на снимката горе – б.р.). Още по време на брака им хотелиерът се разочаровал от майката на Ева заради меркантилното й отношения към парите му. Въпреки това при развода им той й оставя 250 000 евро кеш, три апартамента, коли и бизнес.

“В последните седем-осем години Стефан изобщо не поддържаше никаква връзка с Катя. Само дъщеря им Ева комуникираше с майка си”, коментират пред ПИК запознати.

Приживе, Шарлопов се заричал, че Катя ще остане с това, което й е дал при развода. Даже смятал, че и тогава е бил прекалено щедър към нея. “Един ден наследниците ми ще бъдат петима, плюс жена ми – стават 6. Кой ще води отбора, ще покаже времето. В един отбор не може да има шестима водачи. Трябва да има 1 лидер и останалите да са участници, за да могат всички те да са подчинени на визията на лидера. Щото станат ли лидерите повече от един, става една голяма слободия, която води до негативен резултат”, многоратно коментирал пред познати Шарлопов.

Сигурно е, че лидерът, за който той споменава, е най-голямата му дъщеря Ева. От няколко години тя е изпълнителен директор на компанията му – “Шарлопов Груп”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *