Шокираши разкрития! Полицаите са били пред апартамента на ужасите, докато са убивали дядото в „Люлин“…

Полиция

Шокиращите разкрития около убийството на Стефан Янев продължават да излизат на бял свят. Оказва се, че съседи подали сигнал на 11 февруари. Те чули жестоки викове за помощ и побой. Повикали полиция, но се оказва се, че униформените се завъртяли, заявили, че не чуват нищо и си тръгнали. Дни след това се оказва, че човекът е убит. Вероятно малко преди да дойдат унформените човекът вече е бил ликвидиран, съобщава Нова телевизия.

Шефът на СДВР Ивайло Спиридонов заяви, че няма подадена нито една жалба от страна на убития баща, че е пребиван от дъщеря си Мария. По думите му униформените не открили нищо като отишли на адреса. Спиридонов допълни, че две от децат, които са под полицейска закрила въобще не комуникират.

От община „Люлин“ пък си измиват ръцете със законите и разпоредбите. Те знаели, че трите момичета живеят в пълна изолация и не посещават училище, но не можели нищо да направят, тъй като на адреса никой не им отговаря. Същото казват и от Агенцията за закрила на детето.

От там дори допълват, че ако няма фрапиращ случай, като смърт или физическо насилие, те нямат право да влизат на адреса и така реално не могат да направят нищо.

От социалните случайно отиват на адреса в „Люлин“ по сигнал за пожар, но тогава не установили нищо

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.