Прославихме се! Българки държат „улицата на проститутките“ в Брюксел, при това напълно легално…

Без име

Българки на средна възраст въртят „улицата на проститутките” в Брюксел. Над сто са „мадамките” от цялата страна. Проститутките са предимно българки и румънки. Миролюба Бенатова и операторът Кирил Тасева показват тази улица, на която вместо магазини за обувки и дрехи, има магазини за жени. Тази улица е абсолютно легална.

Докато европейските чиновници коват директиви, момичета, предимно от България и Румъния, законно проституират. Кои са тези, на които момичетата казват „мадам”?

Те не са бивши проститутки, а нормално изглеждащи жени на средна или над средна възраст. Самите те твърдят, че са обикновени чистачки, въпреки че понякога службите се усъмняват в това. След операция в Тутракан се оказва, че българки са средното мениджърско ниво в бизнеса с жива плът

Това е видимата част на организацията, невидимата продължава да бъде сутеньорът, а най-високата част са около 60 души, които имат издаден лиценз, че имат право да ползват въпросните сгради за публични домове. Те са основно албанци с белгийско гражданство. От полицията и прокуратурата в Брюксел отказват да говорят пред камерите на NOVA, след като първоначално са изразили такова желание.

Източник: nova.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.